Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ezüstös pikkelyke monitor 20db

19.000 Ft + ÁFA ( 24.130 Ft )
Menny.:db
Ezt az innovatív pikkelyke-monitort kifejezetten az ezüstös pikkelyke (Ctenolepisma longicaudata) megfigyelésére tervezték.
Cikkszám: silverfish01
Gyártó: Killgerm
Várható szállítás: 2024. július 26.

Leírás

Ezt az innovatív pikkelyke-monitort kifejezetten az ezüstös pikkelyke (Ctenolepisma longicaudata) megfigyelésére tervezték. A ragasztó különböző vonzóanyagokat tartalmaz, amelyek különösen vonzóak a pikkelykék számára, és a gyakorlati tesztek során kiváló eredményeket mutatnak. A monitoros ragasztócsapda kíméletes, de hatékony. Nem tartalmaz veszélyes összetevőket vagy rovarölő szereket. A monitorragasztó felülete élelmiszerminőségű, fajspecifikus vonzóanyagot tartalmaz.

Elhelyezés: feltételezett közlekedőutakon, fal-padló átmeneteken és berendezési tárgyakon. Nyílt térben való elhelyezésnek nincs értelme, minden helyiségben helyezzen el monitorokat. A monitorok számát igazítsa a fertőzöttség intenzitásához és a térbeli viszonyokhoz. A csapdák közötti távolság kb. 3-5 méter. Aktiválás után a csalogatószer kb. 6 hétig hatékony. A monitorcsapdák felállítása elsősorban a kártevőfajok és azok térbeli előfordulásának felismerését és ellenőrzését szolgálja. Erős fertőzöttség elleni védekezés ezekkel a csapdákkal nem lehetséges.

Szavatossági idő (bontatlanul / aktiválatlanul): 2 év
Fogási időtartam (nyitott / aktivált): 6 hét

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!