Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

akabloc chalk

2.999 Ft + ÁFA ( 3.809 Ft )
Menny.:db

Az akabloc chalk hatékony és biztonságos száraztisztító eszközként szolgál az olyan felületek szennyeződéseihez, mint például:

  •     fémfelületek
  •     gránit
  •     fa
  •     bőr

Az akabloc abrasive chalk és az akabloc abrasive pumice az enyhén erodált felületek tisztítására alkalmas. Az akabloc termékekkel még a kemény, tapadó szennyeződések vagy oxidáció a fém, gránit és fa tárgyakon, sőt még a bőr is kíméletesen eltávolítható, vagyis nincs szükség folyadékokra vagy vegyszerekre.

Cikkszám: 404154
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.

Leírás

Az akabloc olyan, nem túl érzékeny anyagok, mint a fa, kő vagy fém, erős szennyeződések tisztítására alkalmas. A klasszikus termékekhez képest az akabloc termékcsalád - a magasabb koptatási szint mellett -  képes a kemény felületeken lévő erős szennyeződések kíméletes tisztítására. A szennyeződés mértékétől függően használhatjuk az akabloc chalk vagy az akabloc AX-O-Blanc termékeket.

Alapanyagok: az akabloc csiszolóanyaghoz kréta- vagy habkőport keverünk PU kötőanyaggal, majd különböző formákba öntjük. Az AX-O-Blanc PU kötőanyagból és fekete szilíciumkarbidból mint csiszolóanyagból áll.
Méretek: 40 x 40 x 20 mm-es kész lapként vagy 150 x 160 x 20 mm-es méretre vágható lemezként.
pH-érték:     Kréta: 6-7, habkő: 5,5-6,5, AX-O-Blanc: 6-7.
Szavatossági idő: 2 év lezárt csomagolásban. A fénynek való kitettséget kerülni kell, különben gyorsan megsárgulhat.
A termékre vonatkozó óvintézkedések: nem szükségesek.
Alkalmazásra vonatkozó óvintézkedések: Nem alkalmas érzékeny felületekre, például festményekre vagy hasonló tárgyakra.
Eltávolítás:     Ha a termék nem szennyezett, a maradék mennyiség a normál háztartási hulladékkal együtt ártalmatlanítható. A használat során felszívódott anyagok esetében be kell tartani a vonatkozó jogszabályi előírásokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!